Eerst iets over

Studio kwartier

In april 2020 startte ik onder de naam Studio Kwartier een bouwkundig adviesbureau in Zwolle. Met één doel: ontwerp en techniek samen kunnen aanbieden. Want waar een stadskwartier staat voor een verzameling van gebouwen, staat Studio Kwartier voor een combinatie van ontwerpdisciplines. Grafisch, interieur en bouwkundig advies samen onder één dak. 

Door dit samen te voegen kan ik een vraag vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Als jij staat voor lokale ambacht wil je natuurlijk dat iedereen dat weet. Zowel in het interieur van jouw horecazaak als de menukaart, het logo en al de bijhorende digitale uitingen. Geef je workshops vanuit huis, dan wil jij natuurlijk dat jouw partner in ondergoed naar de wc kan. Zonder dat iemand dat ziet. Dan is een functioneel én uitnodigende woning essentieel.

Of je nu alleen of met meerderen een droom najaagt: ik help jou bij de start. Of ergens halverwege. Wanneer je wilt vernieuwen, een frisse nieuw begin wilt maken of het bestaande wilt versterken.
Ieder verhaal is anders dus verdient een eigen, unieke aanpak.

Algemeen

Founded: januari 2020

Art Director: ing. Maud Gossink

Headquarter: Zwolle

Let's get personal

WIE BEN IK?

Ik ben een enthousiasteling die altijd een stapje verder gaat. Die altijd opzoek gaat naar dé oplossing. Als ruimtelijke denker ben ik goed in het vertalen van concept naar een haalbaar en concreet plan. Als bouwkundige deins ik niet terug van conceptueel en technisch ontwerp.

Mijn naam is Maud Gossink. Als 31-jarige bouwkundige heb ik meegewerkt in de architectuur, projectmanagement, grafische vormgeving en projectinrichting. Waar deze velden in de praktijk nog te veel parallel lopen zag ik juist de overlap. Je streeft immers één doel na. Met SK bouwkundig adviesbureau kies voor een complete aanpak: functionaliteit, esthetiek, (bouw)techniek en haalbaarheid gecombineerd tot een einddoel. Iedere opdrachtgever is anders, zo ook het ontwerp. Daarom hanteer ik nooit een vaste werkmethode.

 

Ik heb er zin in, jij ook?

 

Mijn skills

 

ARCHICAD: ++++++

VECTORWORKS: ++++

SKETCHUP: ++++

BLENDER: +++++

ILLUSTRATOR: ++++++

PHOTOSHOP: +++++

INDESIGN: +++++

PRO CREATE: ++++