Hi, jij

Koffie?

Heb jij een vraag? Of ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?
Je kunt mij een vrijblijvend berichtje sturen via onderstaand
contactformulier of uiteraard altijd bellen.

Contactformulier

  ZWOLLE

  E-mail: maud@studiokwartier.com

  Telefoon: 06 36316747

  Adres: Beukenstraat 144 Zwolle

  Kvk:77737628

  Reviews

  Wat jullie zeggen

  Interieurontwerp

  "Super creatieve en persoonlijke service. Maud neemt echt de tijd voor je. Ik heb gebruik gemaakt van Maud haar kennis op het gebied van kleurkeuze, lichtplan en interieur inrichting. Alles kwam mooi samen in een ontwerp, waar ik erg tevreden over ben. Het ontwerp is in meerdere varianten vertaald in een prachtig boekwerk. Heel handig als naslagwerk. Positief is dat de producten die benodigd zijn daadwerkelijk gekocht kunnen worden bij verschillende woonwinkels. Door het aandragen van meerdere keuzes wordt je volledig ontzien. Een knop op je favoriete keus en bestellen maar."

  Alexander Fibula

  Huisstijl ontwerp

  "Maud van Studio Kwartier heeft mijn huisstijl en logo gemaakt. En ik ben er ontzettend blij mee! De samenwerking was heel open, fijn en professioneel. In het proces zat een hele fijne opbouw. Maud werkte stap voor stap van het logo naar een huisstijl. Ik kreeg steeds meerdere opties en ik kon kiezen, samenvoegen of veranderen wat ik mooi vond. Als ik ergens over twijfelde had Maud idee of oplossing en deelde haar expertise door dingen te zeggen waar ik echt niet aan gedacht had. Ik ben echt heel blij met het resultaat! Ik ben elke keer blij als ik er mee bezig mag :)."

  Lotte the Powerful Workmode

  Bouwkundig & Interieurontwerp

  "Voor mijn nieuwe woning heb ik de hulp ingeschakeld van Maud. Al voor de sleuteloverdracht heeft Maud mij geholpen bij de inrichting en styling van de woning. Samen shoppen was toch wel het hoogtepunt! Toen ik de sleutel daadwerkelijk kreeg kon het klussen beginnen en was het wachten op alle bestelde meubels. Uiteindelijk ben ik super tevreden met het eindresultaat."

  Hugo Barbier

  Interieurontwerp

  "Bij de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij ons laten adviseren door Maud met haar bouwkundig adviesbureau. Maud heeft aan de hand van de lichtinval een speels maar strak kleuradvies opgesteld. Dit advies hebben wij één op één overgenomen. Hier zijn wij erg tevreden mee. Daarnaast heeft Maud een design woonkamer kast ontwerpen met de wensen die wij hadden (niet in de winkel te koop). Deze is helemaal op maat uitgetekend met alle specificaties van dien. Samen met de timmerman konden wij gelijk aan de slag. Het eindresultaat is er dan ook naar. Maud heeft een realistisch plan neer gezet door goed te luisteren naar onze wensen in combinatie met budgettering. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren."

  Theo en Marita Waterfront

  Huisstijl ontwerp

  "Onwijs tevreden over Maud! Samenwerking verloopt onwijs vlot en werk wordt binnen de kortste keren in je inbox geschoven. Aanpassingen zijn geen enkel probleem en er wordt goed met je meegedacht. Wij zijn in ieder geval hartstikke blij met ons nieuwe logo en de bijpassende huisstijl!"

  Ard Jonkers - USBF USBF