Voordelen van een

interieurontwerp

Blijken de kleuren en de meubels in je huis toch net iets minder fraai uit te pakken dan je bedacht had? Is jouw Pinterest zo van slag door de verschillende interieurstijlen die je leuk vindt, dat je maar geen keuze kan maken? Of heb je jouw woonkamer nou zo vaak gezien, dat je niet meer weet wat de mogelijkheden zijn?

Voorkom een vloekende bank bij jouw nieuwe pimpelpaarse muur (“Maar in de showroom zag het er zo leuk uit!”) – door mij je te laten helpen weer eenheid te brengen in jouw huis.

Met één van de verschillende pakketten bepaal je zelf hoe ver ik met je meedenk. Want inmiddels weet ik dat de range groot is tussen klussers en mensen met 2 linkerhanden. Daarnaast hou ik volledig rekening met jouw budget zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Voordelen+ interieur én bouwkundige kennis

+ keuzevrijheid én onafhankelijk

+ een totaalbeeld krijgen met
de nieuwste middelen

 

+ volledige ontzorging

+ frisse en nieuwe ideeën waar je wat aan hebt

de start

waar heb jij hulp bij nodig?

een hoekje of deel van een ruimte
een volledige kamer of ruimte
meerdere ruimtes of een heel huis

mijn doel

interieurontwerp

Als een interieur ontwerp écht bij jou past, voelt het vanzelf als thuis. Daarom is ook mijn doel voor ieder interieur project dat jij bij binnenkomst denkt: “hé, wat heb ik toch een fijn huis”. Niet volgens de nieuwste trends, wel volgens jouw persoonlijke stijl én leven. Met een compleet interieuradvies en ontwerp op maat of liever een kleinere module, je vindt het bij Studio Kwartier uit Zwolle.

portfolio

Contact

Een vrijblijvende kennismaking
inplannen

  Reviews

  Wat jullie zeggen

  Interieurontwerp

  "Super creatieve en persoonlijke service. Maud neemt echt de tijd voor je. Ik heb gebruik gemaakt van Maud haar kennis op het gebied van kleurkeuze, lichtplan en interieur inrichting. Alles kwam mooi samen in een ontwerp, waar ik erg tevreden over ben. Het ontwerp is in meerdere varianten vertaald in een prachtig boekwerk. Heel handig als naslagwerk. Positief is dat de producten die benodigd zijn daadwerkelijk gekocht kunnen worden bij verschillende woonwinkels. Door het aandragen van meerdere keuzes wordt je volledig ontzien. Een knop op je favoriete keus en bestellen maar."

  Alexander Fibula

  Bouwkundig & Interieurontwerp

  "Voor mijn nieuwe woning heb ik de hulp ingeschakeld van Maud. Al voor de sleuteloverdracht heeft Maud mij geholpen bij de inrichting en styling van de woning. Samen shoppen was toch wel het hoogtepunt! Toen ik de sleutel daadwerkelijk kreeg kon het klussen beginnen en was het wachten op alle bestelde meubels. Uiteindelijk ben ik super tevreden met het eindresultaat."

  Hugo Barbier

  Interieurontwerp

  "Bij de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij ons laten adviseren door Maud met haar bouwkundig adviesbureau. Maud heeft aan de hand van de lichtinval een speels maar strak kleuradvies opgesteld. Dit advies hebben wij één op één overgenomen. Hier zijn wij erg tevreden mee. Daarnaast heeft Maud een design woonkamer kast ontwerpen met de wensen die wij hadden (niet in de winkel te koop). Deze is helemaal op maat uitgetekend met alle specificaties van dien. Samen met de timmerman konden wij gelijk aan de slag. Het eindresultaat is er dan ook naar. Maud heeft een realistisch plan neer gezet door goed te luisteren naar onze wensen in combinatie met budgettering. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren."

  Theo en Marita Waterfront